ne shkollen Shefqet ***** ka mesues te cilet marrin rryshfete dhe nuk japin hakun e duhur nxenesve , po ka dhe klasa me sh veta gje qe ben te mundur qe ora e mesimit te behet jo nrm .

This post was submitted by nxenes i klases se 12 .