image

Archive for the ‘Emërimet e Mësuesve dhe Drejtuesve të Shkollave Category’

Sipas mendimit tuaj cila do te ishte formula me e mire per emerimin e drejtorit te shkolles dhe mesuesve?

Jam një mësuese me një eksperience 17 vjeçare dhe me të gjitha kualifikimet (trete dhe te dyte). Gjithashtu jam e pajisur me çertifikata kualifikuese per trajnime

Jam nje mesues qe per rreth 12 vjet kam punuar ne nje shkolle te mesme te pergjithshme. Ne momentin kur une jam punesuar ne kete shkolle,

kur do te sistemohen ne pune mesuesit qe kane mbaruar shkollene larte per ciklin e ulet ,pasi shohin perdite padrejtesi qe u behen dhe nuk gjejne

Jam nje ish-mesues ne nje shkolle 9-vjecare. Kam punuar prej 13-vitesh ne arsim.kam marrur kualifikimin 5-vjecar.Kam mbaruar disa kurse kompjuteri.Vazhdoji studimet e larta per Matematike ne

Ende shohim nje serial te perseritur te emerimeve politike ne arsim dhe me e keqja eshte se kjo ndodh ne cdo kohe,te papershtatshme per zhvillimin normal

Arsimi është një nga fushat më të rëndësishme të çdo shoqërie dhe të çdo sistemi. Përmes arsimimit shoqëritë dhe kombet u transmetojnë pjesëtarëve të tyre dijen,

Nga te gjithe po vihet re qe ne arsimin parauniversitar problemet po shtohen dita-dites. Kjo eshte kuptuar edhe nga vete ministri. Per kete arsye “fabrikohen” cdo

Gjendja per fat te keq eshte mjerane ne shkollat nente vjecare dhe ato te mesme. Duhet nje kontroll me i shpesht nga ministria apo drejtoria arsimore.

Status Quo Kur isha në fillore (e deri në fund të shkollës së mesme) drejtori i shkollës ishte “edhe ligj edhe maliq”. Vullneti i tij ishte