image

Archive for the ‘Këndvështrimi i Nxënësit Category’

pershendetje te gjitheve arsimi i ri parauniversitar mendoj se thjesht si i de eshte shume i mire per te rritur cilesine e nxenesve dhe per ti

Po ben mese 4 jave qe ka filluar shkolla ne gjimnazin e skraparit dhe akoma sjane pajisur nxenesit me libra. This post was submitted by Daniel.

Shume here, ne shume vende te Shqiperise, mesuesit dhe sidomos drejtoret e shkollave ushtrojne dhune ndaj nxenesve. Nuk them se ne te gjithe vendin ndodh kjo

jame nje gjimnaziste ne tirane me pelqene shume shkolla ketu sepse ka regulle dhe behet shme mire .Ne kushte shume te mira .Shkolla eshte e ardhmja

jam nje nxenese e nivelit parauniversitar ne shkollen andon xoxa fier.ne shkollen tone tualetet {wc} jane krejt te pa pastra e pa kushte,ambientet e brendshme te

Arsimi është një nga fushat më të rëndësishme të çdo shoqërie dhe të çdo sistemi. Përmes arsimimit shoqëritë dhe kombet u transmetojnë pjesëtarëve të tyre dijen,

ne shkollen Shefqet ***** ka mesues te cilet marrin rryshfete dhe nuk japin hakun e duhur nxenesve , po ka dhe klasa me sh veta gje

jam nje gjimnazist ne qyetin e fierit,nxenes ne gjimnazim Janaq Kilica.Jemi 40 veta ne klase dhe mungojne shume karrige jo vetem te ne por ne te

Status Quo Kur isha në fillore (e deri në fund të shkollës së mesme) drejtori i shkollës ishte “edhe ligj edhe maliq”. Vullneti i tij ishte