image

Archive for the ‘Qeverisja e Shkollës Category’

Klasat e pesta dhe te nenta aktualisht te ‘privuara’ nga e drejta per tu arsimuar dhe ne lenden e edukimit figurativ si ne lendet e tjera

1. SUBJEKTI MESIMOR TE JETE I PERFAQESUER NE INTERESA NEPERMJET SINDIKATES TE SAJ DUKE SANKSIONUAR KONTRATEN KOLEKTIVE TE PUNES SI TITULL EKZEKUTIV NE LIGJIN ARSIMOR. 2.

Jam shume e lumtur qe po shkruaj dicka per arsimin.Po shkruaj si ish mesuese dhe si prind.Si fillim nuk po shkruaj artikull,por po shkruaj per dicka

Cilat do te ishin kompetencat kyce qe do te duhej te kishte shkolla ne menyre qe te sigurojme nje sherbim arsimor me cilesor?

Jane rreth 4.000 femije dhe te rinj te diagnostifikuar me autizem dhe me sa jam interesuar une nuk ka asnje program mesimor ,asnje tekst shkollor per

Jam një mësuese me një eksperience 17 vjeçare dhe me të gjitha kualifikimet (trete dhe te dyte). Gjithashtu jam e pajisur me çertifikata kualifikuese per trajnime

eshte nje pyetje qe ja bej vetes si ne retrospektive, ashtu edhe ne te tashmen.Ne retrospektive si ish nxenese e tashme si nene.cfare ndodh? Perse te

Jam shume e lumtur qe po shkruaj dicka per arsimin.Po shkruaj si ish mesuese dhe si prind.Si fillim nuk po shkruaj artikull,por po shkruaj per dicka

Doja te pyesja me dispozitat nornative te vjetra do te punohet neper shkolla nderkohe qe jane bere reforma te reja qe nuk i pergjigjen kesaj DN-je?

Quhem Teuta L. nga Shkodra dhe jam mesuese.Mendoj se dhe ne mesuesit kemi te drejte te shprehim problemet tona pervecse te marrim kritika.Degjohet shpesh vetem per