image

Archive for the ‘Sigurimi i Cilësisë dhe Vlerësimi i Performancës Category’

Kush do ta realizonte me mire sigurimin e cilesise se sherbimit arsimor? A duhet te perfshihen prinderit dhe nxenesit ne matjen dhe sigurimin e e cilesise?

Jam një mësuese me një eksperience 17 vjeçare dhe me të gjitha kualifikimet (trete dhe te dyte). Gjithashtu jam e pajisur me çertifikata kualifikuese per trajnime

Shqiperia eshte nje vend i vogel, por i bukur dhe me shume vlera, me njerez te zote, te talentuar dhe me shume vullnet per ndryshim e

arsimi eshte duke ecur perpara,por sigurisht se duhet edhe koh per te qen gjithqka ne nivel.Por dikush duhet te mendoj edhe per shendetin e femijve,si p.sh.femijet

Mesuesi eshte nje nga shtyllat baze te arsimit. Kjo gje dihet, por cfare ndodh sot??? ka raste kur mesuesi nuk vleresohet aq sa duhet, qofte nga

Jam dakord dhe perforcoj shqetesimin e asaj mesueses lidhur me pajisjen e nxenesve me tekste shkollore.Sivjet ka mangesi ne plotesimin e kerkesave te nx per tekste

besoj per te bere nje reforme ne nivelin e mesueve duhet te realizohen kualifikime cdo vit jo vetem per ata qe mbushin vitet 5,10,20ne arsim.ka nje

Jam nje mesuese qe punoj prej shume vitesh ne nje nga shkollat profesionale ne Tirane. Mendoj se keto shkolla duan nje vemendje te vecante dhe shume

Jam nje ish-mesues ne nje shkolle 9-vjecare. Kam punuar prej 13-vitesh ne arsim.kam marrur kualifikimin 5-vjecar.Kam mbaruar disa kurse kompjuteri.Vazhdoji studimet e larta per Matematike ne

Ende shohim nje serial te perseritur te emerimeve politike ne arsim dhe me e keqja eshte se kjo ndodh ne cdo kohe,te papershtatshme per zhvillimin normal