image

Archive for the ‘Sigurimi i Cilësisë dhe Vlerësimi i Performancës Category’

Arsimi është një nga fushat më të rëndësishme të çdo shoqërie dhe të çdo sistemi. Përmes arsimimit shoqëritë dhe kombet u transmetojnë pjesëtarëve të tyre dijen,

Mesuesi si dhenes i dijes eshte harruar me kohe.Gjithmone e per cdo gje kane faj ata.Nuk kane faj as qeveria me reformen e masivizimit ne arsim,as

Jam e gezuar qe dikush e ka menduar mundesine e publikimit te opinioneve dhe sugjerimeve per nje ceshtje qe per mendimin tim qendron e para mbi

Status Quo Kur isha në fillore (e deri në fund të shkollës së mesme) drejtori i shkollës ishte “edhe ligj edhe maliq”. Vullneti i tij ishte