Shume here, ne shume vende te Shqiperise, mesuesit dhe sidomos drejtoret e shkollave ushtrojne dhune ndaj nxenesve. Nuk them se ne te gjithe vendin ndodh kjo gje, por te pakten ne 60% te shkollave. A ka nje ligj qe e ndalon kete? Dhe nese nuk ka, kur do te behet nje i tille? Por nese behet kujt duhet/do ti kerkojme ndihme? Per mendimin tim nxenesit duhet te jene “Moralisht” te barabarte me mesuesit. Pse kur nxenesi ofendon nje mesues ndodh nje “gjendje e jashtezakonshme”, dhe kur ndodh e kunderta nuk ndodh asgje? Prandaj duhet te ngrihet nje ligj dhe nje organ ne shkolle kunder DHUNES! Faleminderit.

This post was submitted by J.V..