kur do te sistemohen ne pune mesuesit qe kane mbaruar shkollene larte per ciklin e ulet ,pasi shohin perdite padrejtesi qe u behen dhe nuk gjejne dot zgjidhje , perse duhet te rine ne pune akoma mesuese qe kane mbushur moshen e pensionit ,perse te qendrojne akoma ne pune mesuese qe nuk jane ne profilin e tyre dhe gjejne strehe ne ciklin e ulet, perse, perse, perse duhet te behet nje inspektim i thelle neper shkolla sepse po rine shume mesuese te reja pa pune …

This post was submitted by athina mertiri .