Gjendja per fat te keq eshte mjerane ne shkollat nente vjecare dhe ato te mesme. Duhet nje kontroll me i shpesht nga ministria apo drejtoria arsimore. Sepse nxenesit e nentevjecare aty e formojne veten per here te pare . Po nuk u pat kujdes me ata qe ne fillim ata kur vijne ne gjimnaz nuk dine se ku jane. Me vjen shume keq per brezin e ri. Une vete po te kisha mundesi financiare di te hapja nje shkolle dhe do ti perzgjidhja mesuesit me provim qe te nxirrja njerez te afte per te ardhmen e ketij kombi. Per kete duhet te mbaje pergjegjesi dhe shteti shqipetar. Se  mesuesit duhet te kene rroge te mire qe te mos kerkojne nga nxenesit.dhe kur behet nje denoncim nuk mbahet drejtesi por ai qe ka mik fiton si ne kete kohe dhe ne ate kohe ka ngrene.

This post was submitted by LEJLA .