besoj per te bere nje reforme ne nivelin e mesueve duhet te realizohen kualifikime cdo vit jo vetem per ata qe mbushin vitet 5,10,20ne arsim.ka nje paradoks shume te madh sot sepse paaftesia e mesuesve eshte ngritur mbi modelin e kopjes ne mature shteterore,keshtu qe nxenesi nuk e vret shume mendjen sepse e di qe do kopjoje dhe do shkoje ne ate shkolle edhe pse nuk e meriton.ne prill te 2010 u krye kualifikimi i mesueve dhe ngelen ,nuk merren masa qe te lene vendet e punes sepseai kur sdi njohurite baze cfare do i mesoje nxenesit.dhe si keta ka me shumice…………uroj qe arsimi te marre nje drejtim te duhur sepse mjere femijet tane dhe niperit tane se ne cdore do te bien per te mesuar…………

This post was submitted by KLODIAN ZAKA.