Jam nje mesuese qe punoj prej shume vitesh ne nje nga shkollat profesionale ne Tirane. Mendoj se keto shkolla duan nje vemendje te vecante dhe shume profesionale nga shteti, pasi luajne nje rol mjaft te rendesishem ne formimin e punetoreve te kualifikuar, per te cilet ne Shqiperi ka shume nevoje.
Me gjithe perpjekjet qe jane bere dhe behen per permiresimin e kurrrikules se ketyre shkollave eshte e nevojshme qe keto shkolla te mbeshteten per te funksionuar si duhet ne shume drejtime ne vecanti per krijimin dhe fuqizimin e bazave prodhuese funksionale, menaxhimin e tyre, trajtimin e mesuesve profesioniste, normat mesimore e shume e shume probleme te tjera qe patjeter kane zgjidhje…..

This post was submitted by Albana.