jam nje gjimnazist ne qyetin e fierit,nxenes ne gjimnazim Janaq Kilica.Jemi 40 veta ne klase dhe mungojne shume karrige jo vetem te ne por ne te tere shkollen.Kemi llogaritur nr e karrigeve dhe te nxenesve dhe na del qe ne 1 karrige te ulen 3 nxenes ju lutem na ndihmoni sa me shpejt.Faleminderit per mirekuptimin!

This post was submitted by Dario.