Quhem Teuta L. nga Shkodra dhe jam mesuese.Mendoj se dhe ne mesuesit kemi te drejte te shprehim problemet tona pervecse te marrim kritika.Degjohet shpesh vetem per mungese serioziteti bne pune e probleme te tjera.Me raste jane te verteta.Po nuk mendoni ndonjehere per problemet e mesuesve?Nuk shoh te kete dale nje ligj qe mbron mesuesin nga prinder ose te huaj te papergjegjshem qe vetem te stresojne e te hapin probleme.Kush na mbron ne?Mos duhet gj.m.ta bejme nje problem ne familje?Ju lutem mendoni pak sa mesues fitojne stres cdo dite nga prinder me pa te drejte,ose nga derjtues te papergjegjshem qe vetem dine te kercenojne pa vene ne prove dijet e aftesite e tua?Mendoj se jane ca gjera qe duhen shikuar me thelle.Po te kercenohet nje mjek qe merr rryshfet cdo dite e marrin vesh te gjitha mediat,ndersa po te kercenihet nje mesuaes,askush nuk shqetesohet,pervecse shtojne fjalet:`Marrin rroge n´mjaft;
Jemi humanitar me tepetr se mesues,na beni te ndihemi te tille.

This post was submitted by Teuta Lagja.