Dispozitat Normative te reja

Po behen dy vite qe kemi derguar sugjerimet ne MASH ne lidhje me DN, akoma nuk kane dale dispozitat e reja.
Ka disa aspekte qe duhen qartesuar sa me pare. Urojme te mos presim shume.

3 Comments

  1. Po flasim per reforma ne arsim dhe mesuesit nuk kane te qarte DN.ju letemi beni disa sqarime te menjehershme.

  2. Desha te dije a kane dale dispozitat e reja normative dhe a jane ne fuqi ato,apo punohet ne shkolla me dispozitat e vjetra.Ju siguroj qe kete gje nuk e dine mesuesit dhe nuk eshte mire.Ju lutem ne eshte e mundur me sqaroni

  3. mesuesi eshte i zbuluar nga te gjitha te drejtat e tij.Ai gezon shume pak te drejta dhe vetem detyra.Sot mesuesi respektohet shume pak ose aspak nga nxenesit,si dhe eshte tabele qitje si nga drejtoria ashtu edhe nga komuniteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *