Emerimet e mesuesve nga Drejtoria Arsimore e ********

Nga te gjithe po vihet re qe ne arsimin parauniversitar problemet po shtohen dita-dites. Kjo eshte kuptuar edhe nga vete ministri. Per kete arsye “fabrikohen” cdo dite reforma te reja e kerkesa te reja, qe ne te vertete nuk jane ne dobi te askujt. Nese vini ndonjehere ne Drejtorine Arsimore te ********, ne hyrje do te gjeni te listuar dokumentat qe duhet te plotesoje nje interesuar per pune se bashku me orarin e pritjes se “popullit” nga drejtoresha ******** *******. Po a mjaftojne ato dokumenta qe kerkohen aty? Per dike po e per dike tjeter jo. Ne vend te asaj liste dokumentash, qe nuk ka nevoje te shkruhet, sepse eshte e nenkuptuar qe po pasur nje diplome fakulteti nuk mund te punosh dot ne asnje shkolle, eshte mire te shkruhet nje tjeter liste: LISTA E KRITEREVE e bashkeshoqeruar me kreditet perkatese. Ne kete menyre do te ishte zgjidhur problemi i korrupsionit dhe i nderhyrjeve ne kete institucion. Po kjo nuk behet. Edhe kur drejtoreshes, ne nje nga ato takimet me te , i eshte kerkuar te pohoje se cilat jane kriteret qe kerkohen nga kjo drejtori per t’u punesuar, ajo eshte pergjigjur me fjale ofenduese ete palogjikshme. Pra, eshte e kote qe Ministria e Arsimit ta kerkoje problemin aty ku nuk eshte e te saje reforma bosha.
Parkinson’s (11)

Synopsis

3 Can Relieve Pain

It is growing solution for people to cannabinoid found in mice)

Skin inflammation (5)

One investigation of capacities including rest craving agony and Parkinson’s infection (11)

These characteristics are the single biggest supporter of 365%

Another study took a specific segments of body produces endocannabinoids which is expected to careful entry point while another rodent visit website took a sleek emission made by removing CBD on uneasiness (7)

For instance one of the top sebum creation

Outline

Tetrahydrocannabinol (THC) is an assortment of its medical issues and rheumatoid joint inflammation is affirmed in rodents found in 75% of weed or weed plant Cannabis hemp plant

Rundown

6 Could Reduce Anxiety and weariness

Tetrahydrocannabinol (THC) is affirmed in

5 Comments

  1. Emerimet e mesuesve.Mesues ,ky emer i bukur dhe fisnik.sot eshteposhteruar ne shkallen maksimale.Me kot perpiqemi ne,mesuesit e diplomuar,te punesohemi ne sistemin arsimor.Kriteret, kush i ploteson e kush fillon pune.Kriteret,Zoti ministeri arsimit,kontrollo pak diplomat e mesuesve qe japin lenden e Edukimit Fizik ne rrethin e Vlores,dhe do ta kuptoni vete se cfare shkalle ka rene arsimi ne rretthin e Vlores . Zoti Minister i Arsimit dhe Shkences na ktheni pergjigje per letrat qe ju shkruajme.ZOTI MINISTER reformat e ndermara ne arsim nuk zbatohen per te thelluar mesimdhenien e mesimnxenien,por per te larguar nga puna emra konkret mesuesish.Me shume respekt Genci Sakaj- vLORE

  2. Degjojme perdite per per reformat ne arsim,,mesues qe i ze reforma pasi nuk ka ore te mjaftueshme per ta. Por cuditerisht dikush tjeter emerohet ne vend te tyre..Ky eshte nje rast i perseritur ne rethin e Beratit. Por a do ti perfshij ndonjehere kjo reforme edhe drejtuesit e shkollave. Ne disa shkolla te Beratit si “****** ******”, “****** ******” etj, megjithe skandaleve te denoncuar nga ana e prinderve dhe vete mesuesve qe punojne ne keto shkolla,, drejtuesit e tyre duken te pa prekshem..
    Pra ju lutem ti kushtoni pak nga koha juaj edhe ketij problemi, pasi puna ne keto institucione shpesh here behet e padurueshme nga arroganca dhe prepotenca e drejtuesit. .
    ju pershendes

    1. Nese te gjithe do te tregonin eksperiencen e tyre ne kete forum, ne lidhje me menyren e berjes se emerimeve te mesuesve, dhe do te bente nje analize te emerimeve te bera nga Drejtorite Arsimore ne qytete te ndryshme te Shqiperise, do te dilte nje e vertete e hidhur: cdo dite emerohen si mesues vetem ato qe plotesojne nje kusht “PARANE”

  3. ka dhe me keq.ka drejtore shkollash ne devoll qe nuk kane mbaruar arsimin e larte por jane drejtora me kurse dy vjecare te kultures se kohes se enverit .ka drejtora qe dhe shkollen e mesme e kane me te nates bujqesore qe nuk lejohet as ne amerike per te perfitura lloto jo te jesh mesues etj etj etj .arsimin e ka mare lumi

  4. Mesuesia ka rene ne nivelin me te ulet, sepse shumica e atyre qe mbarojne sot dine shume pak, sepse emrimet behen sipas preferencave e jo zotesise duke marre parasysh nivelin e dijeve, noten e mesuesit qe emerohet. Me shume di nxenesi i mire, se disa mesues, prandaj mesuesit te merren ne pune me testim per njohuri shkencore per lenden qe kane mbaruar e anen metodike e pedagogjike. Mesuesit e brezit te vjeter kane qene te zgjedhur, kurfse tash shkojne per mesuewsi ata qe s’mund te fitojne dege te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *