kendveshtrimi i nje nxeneseje

pershendetje te gjitheve arsimi i ri parauniversitar mendoj se thjesht si i de eshte shume i mire per te rritur cilesine e nxenesve dhe per ti pergatitur ata me shume por………shkollat tona dhe moinistyria e cila ka vendosur kete sistem te ri nk i ka kushtet qe duhen per ta aplikuar kete sistem si psh laboratore me shume mesues te kualifikuar per keto lende te reja etj mendoj se kuy sistem eshte shume i mire por jo per vendin tone falem,inderit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *