mesimi eshte jeta e njeriut

jame nje gjimnaziste ne tirane me pelqene shume shkolla ketu sepse ka regulle dhe behet shme mire .Ne kushte shume te mira .Shkolla eshte e ardhmja jone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *