pajisja e nx me tekste shkollore

Jam dakord dhe perforcoj shqetesimin e asaj mesueses lidhur me pajisjen e nxenesve me tekste shkollore.Sivjet ka mangesi ne plotesimin e kerkesave te nx per tekste shkollore.Nuk e di ku calon puna?

2 Comments

  1. AKA MUDESI QE TEKSTET SHKOLLORE TE JENE TE JNEJTA NE TE GJITH SHQIPERIN.THE ZGJEDHJA E TYRE TE BEHET PREJ MINISTRIS SE ARSIMIT.FALEMINDERIT PER MIRKUPTIMIN.

  2. 1-Duhet te zbatohet urdheri i dhene nga ministria qe cdo nxenes ti marre librat ne shkolle dhe jo te hallakaten neper dyqane dhe makazina qe tregtohen po keta libra me Çmim me te larte
    2-Nuk duhet te kete mungesa ne libra ku fillon shkolla se femijet nuk i perkushtohen mesimit por vazhdojne me jave te tera ne stres duke plotesuar librat e munguar.
    3- Dhe pse fletoret e punes duhet te dalin me Çmim ma te larte se libri !?
    Ju faleminderit per mirkuptimin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *