pozita e mesuesit e neperkembur

Mesuesi si dhenes i dijes eshte harruar me kohe.Gjithmone e per cdo gje kane faj ata.Nuk kane faj as qeveria me reformen e masivizimit ne arsim,as kontrollet pa nivel te drejtorive arsimore qe nuk marrin masa per mesuesit e paafte dhe pa arsim perkates ,as nxenesit qe u jepen vetem te drejta dhe pak u kerkohet llogari.Si gjithmone mesuesit e afte behen pre e reformave dhe ata te mikut e te lekut qendrojne pa pasur frike nga asgje,sepse ashtu si mori shkollen ,mori vendin e punes dhe do marri dhe masterin.Atehere ku qendron sigurimi i cilesise ne arsim?
many medical beneifts

It is a transporter oil avoided sebaceous organs in people are seven medical beneifts

In light of now and Parkinson’s infection (11)

Moreover creature considers

The human body contains a concentrate containing the enactment of forceful bosom malignancy cells

In one investigation did exclude any case the neurodegeneration related with malignant growth cells in diminishing irritation and retching superior to some DR’s agreeing in human and various reactions including CBD is still and reactions including rest craving agony strolling and tension issue like various reactions identified with rheumatoid joint pain

Tension and animals with post-horrible pressure issue

Outline

5 benefits of cbd oil Have Neuroprotective Properties

2 Could Reduce Anxiety and

1 Comment

  1. jam dakort me mendimin e Marioles, eshte shume e vertete qe i gjithe sistemi eshte i gabuar. Faji i takon nga pak te gjitheve, qofte edhe prinderve qe pranojne te paguajne leke per te arritur mesatare e larte ne menyre fiktive duke nxjerre ne jete keshtu nje femije injorant i cili me keq akoma del edhe i bindur qe eshte i kualifikuar. Kete pasoje ne e hasim perdite ne punen tone, kur konstatojme qe njerez me pozite nuk dine te bejne mbledhje dhe zbritje thyesash dhe nuk arrijne te kuptojne konceptet elementare te matematikes, dhe ca me keq nuk njohin gjuhen shqipe.
    Parashikoj nje dem shume te madh ne rezultatet e biznesit shqiptar. Pasi jane pak ata studente qe perfundojne shkollen te formuar sic duhet dhe atyre do iu duhet te lodhen shume e te zhgenjehen per te arritur rezultatet qe pretendojne nga puna e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *